Hevesi esküvő főoldal

Hogyan tudjátok az esküvőtöket egyszerűen, bonyodalmak nélkül megszervezni?

Mit tehettek annak érdekében, hogy elkerüljétek a sok idegeskedést, stresszt, ami akaratlanul is elő fog bukkanni az esküvőszervezés, ha mindent egyedül csináltok?

Kedves Jegyespár!

Az életetek egyik legmeghatározóbb ünnepére készültök, amely örök emlék lesz Nektek és családjaitoknak egyaránt.

Szeretnénk Nektek abban segíteni, hogy ezt a napot valóban úgy éljétek meg, ahogy megálmodtátok.

Ahhoz, hogy minden szuper legyen az esküvőtökön, előtte nagyon sokat kell az esküvőszervezéssel foglalkozni, hiszen a szolgáltatók kiválasztásán túl, rengeteg apróság van amire oda kell figyelni.

Mi vár rátok, ha mindent egyedül csináltok?

Rengeteg utánjárás és keresgélés, mire a legmegfelelőbb szolgáltatókat megtaláljátok.

Ezután sok-sok telefonos, és személyes egyeztetés következik, hogy minden egyes szolgáltatóval külön átbeszéljétek az elképzeléseiteket, és mindent összehangoljatok.

Számtalan kérdés fog felmerülni bennetek apróságokkal, szokásokkal kapcsolatban, ami természetes, hiszen most csináltok ilyet először.

"Ez nem is olyan nagy ördöngősség!"

Valóban igaz, hogy egy esküvőt bárki meg tud szervezni saját magának. Azonban számtalan olyan esetet hallottunk már, hogy az utolsó 1-2 hétben minden a feje tetejére állt.

Amikor már vészesen közeledik a nagy nap egyre idegesebbé, ingerültebbé válnak a menyasszonyok, vőlegények, örömszülők, és gyakran fáradtan, ingerlékenyen telik el az utolsó pár nap.

Ha akarjátok, segítünk ezeket elkerülni.

Amíg Budapesten és az ország nyugati felén már természetes esküvőszervező segítségét kérni, addig itt mindez sokaknak luxusnak tűnik.

Miért van ez?

Mert sokan úgy gondolják, hogy egy esküvőszervezőt megbízni drága mulatság - márpedig a mai világban minden forint elköltését jól át kell gondolni.

Engedjétek meg, hogy eloszlassak néhány tévhitet az esküvőszervezéssel kapcsolatban:

 • Ha a segítségünket kéritek az esküvőszervezéshez, az Nektek nem kerül plusz pénzbe, hiszen mi a partnereinktől kapunk jutalékot. Tehát minden ugyanannyiba kerül, mintha egyedül szerveznétek.

 • Semmilyen kötelezettséggel nem jár egy beszélgetés, és ajánlatkérés tőlünk, hiszen, ha partnereink között mégsem találnátok meg az ideálisat, még mindig keresgélhettek tovább.

 • Sokakkal ellentétben, nem kérünk pénzt a tanácsadásért, mivel úgy gondoljuk, hogy ez természetes része a munkánknak.

Bízom benne, hogy már látjátok, Ti csak nyerhettek segítségünkkel, hiszen:

 • Gondoljatok bele, hogy mennyivel könnyebb számotokra is, ha egyszerre több szolgáltató (fotós, videós, zenekar, stb.) ajánlata közül tudtok egyidejűleg válogatni, mint mindenkihez külön elmenni, és referenciát kérni, beszélgetni.

 • A döntéseket Ti hozzátok meg, mi csak ötleteinkkel, tanácsainkkal segítünk

 • Figyelünk arra, hogy a tervezett költségvetést ne lépjétek át, ne költekezzetek feleslegesen, és megvédünk az esetleges hibák elkövetésétől.

 • Az esküvő előtt 1-2 héttel elkészítünk veletek egy részletes forgatókönyvet az esküvő napjáról, amiben minden apró részlet szerepel, szinte percre lebontva.

 • Ha akarjátok, az esküvő napján is végig személyesen jelen vagyunk. Összefogjuk a szolgáltatók munkáját, valamint folyamatosan a háttérben vagyunk, hogy az este bonyodalmak nélkül teljen.

Kiknek érdemes elsősorban esküvőszervezőt megbízni?

 • Akik időhiánnyal küszködnek,

 • Akik elköltöztek onnan, ahol az esküvőjüket fogják tartani, ezért a nagy távolság miatt nehezebben tudják összehangolni a szervezési feladatokat,

 • Akiknek szükségük van szakember tanácsaira, mert nem utólag akarnak rájönni arra, hogy mit kellett volna másképpen csinálni

Ha magatokra ismertek, és szeretnétek, hogy egy szuper és zökkenőmentes esküvőtök legyen, akkor keressetek az alábbi elérhetőségeken, hogy segíthessünk az esküvőszervezésben:

 

Berecz Adrienn

06-30/8541-214

adrienn@hevesieskuvo.hu

Esküvőszervezés Eger, Gyöngyös, egri, gyöngyösi esküvőszervező